Pieni suuri mainostoimisto Elido

Vaalinäkyvyyttä Elidosta

Kampanja-aika on meneillään, kuntavaaliehdokkailla nimittäin! Kuntavaaleissa 2017 ehdokkaana olevilla on nyt uusi väylä tehostaa kampanjointiaan. Elido on julkaissut tilauskanavan, josta voi tilata tuotteita ja paketteja tehokkaampaan vaalinäkyvyyteen.

Tuotevalikoima on kattava postikorteista ja laminoiduista ulkojulisteista aina ehdokkaan itsensä kokoisiin pahvisiin kaksoisolentoihin. Ehdokas voi tilata yksittäisiä kampanjatuotteita tai valita sopivia kokonaisuuksia valmiista kampanjapaketeista. Tokihan paketit onnistuvat myös tilaajien omien toiveiden mukaisesti. Tuotteet toteutetaan ehdokkaan edustaman puolueen värein ja tunnuksin.

Oletko ehdokas, mutta oma kuva ei ole kummoinen? Eipä hätää. Elidon studiossa Keravalla onnistuu edustavien kampanjakuvien ikuistaminen.                        

Tervetuloa tutustumaan vaalinäkyvyyttä tehostaviin tuotteisiin ja kampanjapaketteihin! Elidon Kuntavaalit 2017 -tilauskanavan löydät täältä.

 

Vaaliehdokkaan kampanjapaketit voi tilata ennakkohintaan.

 

PST! 

Kun tuotteet tilaa ajoissa, jää aikaa keskittyä henkilökohtaiseen vaalityöhön. Tilauskanavan etusivulla raksuttaa kello, joka näyttää jäljellä olevan ajan ennakkoäänestyksen alkamiseen.
 

Tärkeitä päivämääriä:

- kuntavaalien ehdokashakemukset jätettävä viimeistään tiistaina 28.2.2017

- ehdokkaiden äänestysnumeroiden vahvistaminen torstaina 9.3.2017

- ennakkoäänestys kotimaassa 29.3. - 4.4.2017

- ennakkoäänestys ulkomailla 29.3. - 1.4.2017

- varsinainen kuntavaalipäivä sunnuntaina 9.4.2017