fbpx

Uudet 3D-palvelut tuovat virtuaalisuuden Elidon palveluihin

Uudistimme palvelutarjontaamme ja toimme Elidon kuva- ja videotuotantoon uusia 3D-tekniikkaa hyödyntäviä palveluita: olemassa olevien kohteiden virtuaaliesittelyt ja 3D-mallinnukset.

Virtuaaliesittely tarjoaa upean mahdollisuuden havainnollistaa, näyttää ja esitellä olemassa olevia tiloja. Katsoja voi kulkea tilassa virtuaalisesti eli hänen ei tarvitse tulla paikan päälle, vaan hän voi tutustua paikkaan netin kautta omalta tietokoneeltaan, tabletiltaan tai älypuhelimeltaan ilman lisälaitteita tai -sovelluksia.

Samalla tekniikalla toteutamme myös näyttäviä 360-panoraamakuvia sekä suurten tilojen ja kokonaisuuksien havainnollistamiseen erityisiä ”nukkekotinäkymiä”. 

Toinen uusi palvelumme on fotogrammetrian keinoilla toteutettava 3D-mallinnus olemassa olevista esineistä. Kuvaamme kohdetta eri kuvakulmista ja yhdistämme sadat digitaaliset kuvat erittäin tarkaksi ja havainnolliseksi 3D-malliksi. Katsojan on helppo tutustua esineeseen kääntelemällä kolmiulotteista kuvaa tietokoneen, tabletin ja älypuhelimen näytöllä. 

Elidon uudet palvelut täydentävät erinomaisesti olemassa olevaa vahvaa kuva- ja video-osaamistamme. Tutustu Elido Creativen täyden palvelun videotuotantotoimiston kattaukseen.