fbpx

Nettisivupalvelua uudessa osoitteessa

Elidon digimuotoilun palvelut ovat saaneet uudistuneet sivut. Samalla sivusto siirtyi uuteen osoitteeseen www.nettisivupalvelu.fi. Uudistuksen myötä digitoimistomme runsaat ja kattavat palvelut ovat entistä selkeämmin esillä ja samalla on helppo tutustua myös jo toteutuneisiin verkkosivustoihin.

Nettisivupalvelu Elido palvelee nimensä mukaisesti kaikissa verkkosivustoihin ja digipalveluihin liittyvissä toiveissa ja tarpeissa. Toteutamme modernit ja laadukkaat verkkosivut, verkkokaupat, palveluportaalit, valintatyökalut, ajanvarausjärjestelmät ja digijulkaisut, joissa on huomioitu hakukoneet sekä käyttäjä- ja mobiiliystävällisyys. Sivustojen ylläpito- ja tukipalveluissa huolehdimme luonnollisesti sivustojen kehityksestä, turvallisuudesta, ylläpidosta ja päivityksestä.

Koska olemme täyden palvelun markkinoinnin ja viestinnän toimisto, meiltä saa teknisen toteutuksen lisäksi kaiken suunnittelusta sisällöntuotantoon tehokasta digimarkkinointia unohtamatta. 

Olemme myös Viestintäviraston virallinen verkkotunnusvälittäjä, joten meiltä saa varattua kaikki fi-päätteiset verkkotunnukset. Välittäjänä tarjoamme kaikki fi-tunnuksiin liittyvät palvelut, kuten hakemisen, uusimisen, siirtämisen ja päivittämisen. Kauttamme voi tilata myös kaikki muut verkkotunnukset, kuten .com, .net ja .eu. Tulevaa käyttöä varten verkkotunnuksen voi varata ja ”parkkeerata” Elidon domainparkkiin. Se tarkoittaa sitä, että kyseistä verkkotunnusta ei voi kukaan muu ottaa käyttöönsä. Domainparkki on hyödyllinen esimerkiksi silloin, kun sivuston tekemistä vasta suunnitellaan ja sivustolle ei ole vielä sisältöä tai kun uutta yritystä perustettaessa ei vielä tiedetä, mitä muotoa yrityksen nimestä halutaan jatkossa käyttää www-osoitteessa. 

Uudistuneen Nettisivupalvelun löydät täältä