fbpx

Näkyvyyttä eduskuntavaaliehdokkaille

Eduskuntavaalit lähestyvät, mikä on hyvä huomioida markkinoinnissa. Elidon tilauskanavan kautta vaaliehdokas ja kannattajat voivat helposti tilata tuotteita ja paketteja tehokkaaseen vaalinäkyvyyteen. Kun tuotteet tilaa ajoissa, jää aikaa keskittyä henkilökohtaiseen vaalityöhön. 

Vaalitilauskanavan tuotevalikoima on kattava postikorteista esitteisiin ja julisteisiin, roll-upeista banderolleihin ja auton kylkeen laitettaviin magneettitarroihin. Kampanjan täydentää kampanjasivut verkossa, ja tilaisuuksissa huomion saa ehdokkaan itsensä kokoisella pahvisella kaksoisolennolla.  

Tilattavana on yksittäisiä kampanjatuotteita sekä eri kokoisia valmiita kampanjapaketteja. Kaikki tuotteet toteutetaan ehdokkaan edustaman puolueen värein ja tunnuksin.  
Oletko ehdokas, mutta oma kuva ei ole kummoinen? Eipä hätää. Elidon studiossa Keravalla onnistuu edustavien kampanjakuvien ikuistaminen. Käsittelemme valmiit kuvat käyttöön sopiviksi.                  

Tervetuloa tutustumaan vaalinäkyvyyttä tehostaviin tuotteisiin ja kampanjapaketteihin! Elidon vaaliehdokkaiden tilauskanavan löydät täältä.

Elidon vaalitilauskanavasta kampanjatuotteet ja -paketit vaaliehdokkaille ja kannattajille


Huomaa! Tilauskanavan etusivulla raksuttaa kello, joka näyttää jäljellä olevan ajan ennakkoäänestyksen alkamiseen.

Tärkeitä päivämääriä vuoden 2019 eduskuntavaaleissa: 

•    ehdokashakemusten jättöpäivä: 5.3.2019
•    ehdokasasettelun vahvistaminen: 14.3.2019
•    ennakkoäänestys kotimaassa: 3. - 9.4.2019
•    ennakkoäänestys ulkomailla: 3. - 6.4.2019
•    vaalipäivä: 14.4.2019
•    tulosten vahvistaminen: 17.4.2019