Länsimainos on nyt innovatiivisen osaamisen Innobrand

Elido Oy:n mainosmateriaalien tuotanto- ja asennusyksikkö Länsimainos ei ole enää entisensä. Siksi sen nimi on nyt Innobrand. Uusi nimi tuo esille laaja-alaiseksi ja monipuoliseksi kasvaneen yksikön erityistä innovatiivista osaamista.

Innobrand-valmistusyksikkö toimii Espoossa, josta se palvelee pääkaupunkiseutua, Uuttamaata ja koko Suomea. Henkilöstö on monipuolisen toiminnan mahdollistaja ideoinnista asennuksiin ja painatuksista rakentamiseen. Osaamisen ja toiminnan kasvu on mahdollistanut palvella asiakkaita aiempaa nopeammin ja entistä yksilöllisemmin.

Länsimainos tuli osaksi Elido Yrityspalveluja vuonna 2015, kun Elido Oy osti parikymmentä vuotta toimineen Länsimainos Oy:n liiketoiminnan. Silloin Länsimainos oli pieni, kahden hengen yritys, joka teki pääasiassa erilaisia teippauksia ja kylttejä sekä tulosti tarroja. Joulukuussa 2016 Elido osti ja liitti Länsimainokseen hyvinkääläisen toimijan suurkuvatuotannon. Kesäkuussa 2018 kuului jälleen loistavia uutisia: uudet, viimeisimmän tekniikan mukaiset tasolaminaattori ja suurkuvatulostin saapuivat Espoon toimipisteeseen. Niin ikään palvelut ovat laajentuneet vahvasti rakentamisen ja asentamisen puolelle.

Koska yksikön toiminta on kehittynyt ja kasvanut reippaasti, palvelu- ja tuotetarjonta sekä osaaminen laajentunut, oli aika tuoda muutos näkyväksi myös nimenmuutoksella. Nimen haluttiin kuvaavan laajentunutta tarjontaa ja osaamista. Näin syntyi yksikön toiminnalle uusi kuvaava nimi INNOBRAND.

Innobrand-nimi korostaa kaiken tekemisemme lähtökohtaa, että rakennamme ammattitaidolla asiakkaidemme brändiä heidän tarpeitaan ja toiveitaan kuunnellen. Uusi nimi kuvastaa luovuutta, innovatiivisuutta, räätälöintikykyä, kansainvälistä osaamistamme ja sitä, miten eri tavoilla saamme asiakkaan brändin loistamaan, kuvailee Innobrandin mainospäällikkö Susanna Saarinen.

Innobrand täydentää Elido Oy:n kattavaa palvelu- ja tuotetarjontaa valmistamalla mm. laadukkaita kuvia ja printtejä kaikille pinnoille, liikenneväline- ja ikkunateippauksia, messurakentamista, ulko- ja sisämainontaa sekä myymälämainontaa, valomainoksia ja erittäin laajan valikoiman erilaisia kilpiä, kylttejä ja banderolleja. Repertuaariin kuuluvat myös omista kuvista tehtävät sisustusmateriaalit kuten kankaat, tapetit ja akustiikkaratkaisut.

Innobrandin ammattilaiset työskentelevät eri kokoisten yritysten ja organisaatioiden kanssa Uudellamaalla ja koko Suomessa. Asiakkaita ovat mm. pkseudulla suuret kaupungit sekä monet rakennusalan toimijat. Joustavuudesta ja innovatiivisuudesta kertovat myös pitkäaikaiset asiakkuudet tapahtuma- ja TV-tuotantojen luovien ratkaisujen toteuttajana.

Meillä työskentelevät ammattilaiset mahdollistavat myös suurprojektien mainosmateriaalien toimeenpanon. Asiakkaamme voivat luottaa meille mainosratkaisut suunnittelusta toteutuksiin vaativimmissakin kohteissa kuten suurissa rakennuskohteissa sekä yleisötapahtumissa, kertoo Saarinen.

Innobrand tarjoaa räätälöityjen mainostoteutusten lisäksi yksilöllisiä sisustusratkaisuja. Tyylikkäillä ja kestävillä Innobrand Cover -materiaaleilla on mahdollista luoda uusi tyyli tiloihin vaihtamatta pintoja tai kalusteita. Sertifioidut asentajat toteuttavat sisustusuudistuksia mm. hotelleihin, ravintoloihin, toimistoihin ja julkisiin tiloihin. Materiaaleja ja kuoseja on kymmeniä marmorista nahkaan ja metallista glitteriin.

Tavoitteenamme on kasvaa ja kehittyä myös tulevaisuudessa. Katsomme jatkuvasti ja avoimesti uusia innovatiivisia mahdollisuuksia toteuttaa asiakkaillemme näyttäviä pintoja ja idearikasta sisältöä.

 

Lisätietoja: 
Susanna Saarinen, mainospäällikkö, p. 010 2290 940, susanna.saarinen@innobrand.fi
Margit Lindholm, toimitusjohtaja, p. 0400896226, margit.lindholm@elido.fi 

Elido Oy 
Elido Oy on mainonnan ja markkinoinnin monialamainostoimisto, jonka toiminta on erikoistunut kolmeen toimialueeseen. Mainostoimisto Elido tuottaa visuaalista suunnittelua, sisällöntuotantoa, verkkosivupalveluja, digitaalista ja some-mainontaa sekä monipuolisia kuva- ja videotuotantoja. Innobrand on erikoistunut mainosmateriaalien tuotantoon ja asennuksiin. Innodigi on keskittynyt innovatiiviseen digitaaliseen tulostamiseen ja aineiston käsittelyyn. Elido Oy työllistää 20 henkilöä ja sen liikevaihto on lähes 1M€.


Elido Yrityspalvelut
Mainostoimisto Elido, Kumitehtaankatu 5, 04260 Kerava | elido.fi
Innobrand, Rajamaankaari 15, 02970 Espoo | innobrand.fiinnobrandcover.comilmetys.fi
Innodigi, Santaniitynkatu 12A, 04250 Kerava | innodigi.fi