fbpx

Aineistopankista apu dokumenttien hallintaan

Aineistopankki on kätevä ratkaisu erilaisten aineistojen hallinnassa. Keskittämällä yrityksen tai yhteisön materiaalit ja sisällöt yhteen paikkaan saa tehoa tekemiseen ja säästää aikaa. 

Toteutimme aineistopankin Helsingin kaupungin asuntotuotannon ja heidän asiakkaidensa eli asunnon ostajien käyttöön. 
 

Elido toteutti aineistopankin Helsingin kaupungin asuntotuotannolle
 

Asuntotuotannosta kerrotaan, että dokumenttien hallinta on helpottunut ja sähköpostiliikenne on vähentynyt huomattavasti. Myös asunnon ostajat ovat tyytyväisiä, koska he saavat ladattua kaiken tarvittavan tiedon yhdestä paikasta. 

Aineistopankin aineistot voivat olla mm. ohjeita, asiakirjoja, esitteitä, oppaita, mainos- ja markkinointimateriaaleja sekä kuvaa, ääntä ja muita tiedostoja. Ne voivat olla kenen tahansa ladattavana tai tallennettuna salasanan taakse esimerkiksi asiakkaiden, yhteistyökumppaneiden tai muiden ryhmien käyttöön. Aineistopankin mahdollisuuksia kannattaa hyödyntää myös yrityksen sisäisessä toiminnassa. 

Räätälöimme aineistopankin aina asiakkaan tarpeiden ja ilmeen mukaiseksi. Kerromme mielellämme lisää hyödyistä ja käytännön toteutuksesta. Saat lisätietoja sähköpostilla osoitteesta elido@elido.fi tai jätä viesti lomakkeella.