Verkkokaupparatkaisut

Verkkokaupparatkaisut Elido

WooCommerce

WooCommerce oli vuoden 2020 käytetyin verkkokauppa-alusta yli 28% markkinaosuudella ja siihen on monta hyvää syytä. Alustan käyttäminen asennuksen jälkeen on vaivatonta ja voit helposti lisätä tuotteita tai palveluita verkkokauppaasi itse. WooCommercen säännöllinen päivittäminen on helppoa ja nopeaa. Lisäksi ominaisuuksien jatkokehittäminen WooCommercella on mahdollista ja hyvin tuettua, joten se on myös kehittäjäystävällinen. 

Prestashop

Prestashop on yli miljoonan käyttäjän ja kehittäjän valitsema verkkokauppa-alusta, joka on saatavilla 75 kielellä. Asennamme yrityksellesi Prestashop-verkkokaupan, joka sisältää oletuksena kattavan kokoelman työkaluja verkkokaupan perustamista varten. Esimerkiksi toimituskulujen laskeminen ja kattava tuotteiden ominaisuuksen lisääminen.

Prestashop 1.6 – 1.7 -versiopäivitys:

Migraatio Prestashopin 1.7 -päivitykseen tuo mukanaan käyttökokemusta parantavia ominaisuuksia, kuten nykyaikaisemman ulkoasun, helpomman käyttöliittymän tuotteiden lisäämistä varten ja uuden kassaominaisuuden. Päivitys parantaa sekä ylläpidon, että asiakkaiden käyttökokemusta merkittävästi. Mikäli yritykselläsi on jo käytössä Prestashop-verkkokauppa, joka käyttää vanhempaa 1.6-versiota, voimme huolehtia päivityksen 1.7-versioon. Teemme kaiken prosessiin liittyvän ja huolehdimme siitä, että verkkokauppasi kaikki tallennettu informaatio pysyy turvassa.

Sylius

Sylius on sisällönhallintajärjestelmä, jolla luodut kaupankäyntiratkaisut voidaan integroida käytännössä mihin tahansa ulkopuoliseen palveluun. Sylius-verkkokaupoilla ei ole varsinaisesti omaa käyttäjälle näkyvää “etuosaa”, vaan niihin syötetty informaatio tallennetan rajapinnalle, jonka kautta se voidaan esittää lähes missä tahansa muualla.


Elido Oy:n web-tiimin ammattilaiset osaavat tarpeen tullen myös muut vastaavanlaiset järjestelmät. Halutessasi kysy lisää aiheesta.