Pieni suuri mainostoimisto Elido Innobrand logo Innodigi logo

Toimiva tila kuulostaa hyvältä

Toimiva tila kuulostaa hyvältä

Akustiikalla on merkitystä

Akustiikkalevymme sopivat monenlaisiin tiloihin, joissa kovat seinäpinnat heijastavat puhetta tai muita ääniä. Personoitu akustiikkalevy tuo uutta ilmettä ja toimii samalla näyttävänä sisustuselementtinä.

Vähemmän kaikuisuutta ja häiriöääniä
Toimiva tila lisää viihtyisyyttä
Hyödylliset ja tärkeät äänet korostuvat
Myönteinen vaikutus hyvinvointiin

Hyvä akustiikka on puhe- ja kuuntelumukavuutta.

Haluatko lukea hyödyllistä tietoa akustiikkaratkaisuista? Katso akustiikkaesitteemme, jossa saat tietoa akustiikan hyödyistä ja mahdollisuuksista sekä huoneakustiikan määräyksistä.

Katso esite

Sisusta akustiikkalevyillä

Värejä, kuvioita, tekstejä, kuoseja, valokuvia – akustiikkaratkaisut saavat olla visuaalisesti näyttäviä! Akustiikkalevyjä voi kiinnittää pystyyn, poikittain, yksittäin tai ryhmissä. Monia mahdollisuuksia tarjoavat myös muotoon leikatut sekä ripustettavat akustiikkalevyt.

Katso kuvat

Kuule ja tule kuulluksi

Tiesitkö, että kun ääniympäristö on kunnossa, keskittyminen paranee ja stressi vähenee? Silloin sinun ei tarvitse pinnistellä kuullaksesi eikä korottaa ääntäsi tullaksesi kuulluksi.

Katso ja kuuntele akustiikkavideo

Case: neuvotteluhuone muuntui sujuvien kokousten tilaksi

Kun neuvotteluhuoneessa kaikuu, puheesta ei saa selvää ja viestintä kärsii. Autoimme tekemään stopin kaiulle asentamalla seiniin akustiikkalevyt ja kattoihin akustoivat levyt. Lopputuloksen kuulee ja myös mittaukset sen kertovat.

Osaava tiimimme auttaa sinua mielellään suunnittelussa, materiaalien valinnassa ja asentamisessa.

Ota yhteyttä